VoetbalTennis Masters - Groningen, Friesland, Drenthe en omstreken

Activiteiten

VoetbalTennis Masters (VTM) biedt diverse activiteiten aan. Van het verhuren van professionele voetbaltennismaterialen aan voetbalteams,  verenigingen, voetbalscholen en andere sportminded organisaties tot het faciliteren van een voetbaltennistoernooi, -clinic of -evenement. 

De aangeboden voetbaltennisactiviteiten zijn:

1. Verhuur van complete voetbaltennissets

2. Verzorgen van voetbaltennisclinics

3. Faciliteren toernooien / evenementen

4. Deelname aan evenementen

1. Verhuur van complete voetbaltennissets

VTM verhuurt professionele voetbaltennismaterialen aan voetbalteams, -verenigingen, -scholen, -kampen en overige sport- & (bewegings) onderwijsorganisaties. Het is mogelijk om meerdere voetbaltennissets te huren voor 1 of meerdere dagdelen of dagen. Afhankelijk van de spelvorm zijn er per voetbaltennisset (= voetbaltennismaterialen voor 1 veld / playground) 4 á 6 spelers actief.
Het is dus mogelijk om met enkele spelers te voetbaltennissen of tegelijkertijd met een grote groep van 40 á 60 spelers!

VTM biedt twee standaard verhuuropties - 'Ik-regel-'t-zelf!' & 'VTM-en-ik-regelen-'t-samen!' - aan waarbij de volgende praktische zaken zijn afgekaderd: het vervoer van de voetbaltennismaterialen van VTM (in Groningen) naar de speellocatie en vice versa, het op- en afbouwen van de voetbaltennisvelden en de begeleiding van de voetbaltennisactiviteit.


A. Verhuuroptie 'Ik-regel-'t-zelf!': de naam zegt het al, bovenstaande 3 praktische zaken regel jezelf waarbij je alleen met VTM hoeft af te stemmen wanneer je de voetbaltennissets ophaald en weer retourneerd. Uiteraard denken we - mocht je dat wensen - graag met je mee over je geplande activiteit. Bij ontvangst van de sets ontvang je uiteraard een duidelijke op- & afbouw instructie van een voetbaltennisveld en op niveau afgestemde spelregels.


Voor deze optie hebben we de volgende standaard huurtarieven per voetbaltennisset: 

• Halve dag € 15 / Hele dag € 19               -> regel hier jouw voetbaltennissets! 

• Twee of meer dagen voetbaltennissen? -> vraag hier een offerte op maat aan!


B. Verhuuroptie 'VTM-en-ik-regelen-'t-samen!: ook deze naam vat deze optie goed samen, in overleg met VTM stem je af wie wat doet v.w.b. de genoemde praktische zaken en ontvang je vervolgens een offerte op maat. Samen sparren over jou/jullie wensen is hier het toverwoord. VTM kan alles voor jou/jullie verzorgen zodat je je volledig kan richten op het spelen, maar bepaalde handelingen kun je zelf wellicht ook uitvoeren -> regel hier jouw voetbaltennisactiviteit samen met VTM!


Overige informatie m.b.t. het huren van voetbaltennismaterialen:

- 1 voetbaltennisset bestaat uit 1 voetbaltennisnet incl. veldmarkeringen en spelregels afgestemd op het niveau van de spelers
- indien gewenst gratis bijgeleverd: een entourage verhogende beachflag(s)
- extra bij te huren: ballen, scoreborden, VoetbaltennisMasters-bokalen voor de toernooiwinnaars

Huur jouw voetbaltennismateriaal en heb een topactiviteit met het hele team!
Een voetbaltennisset bestaat uit een net met veldmarkeringen en op niveau afgestemde spelregels (O12 tm walking football!)
Voetbaltennis met de hele selectie op meerdere velden / playgrounds!

2. VERZORGEN VAN VOETBALTENNISCLINICS

VTM is in te huren voor een voetbaltennisclinic met een duur van één á anderhalf uur, afhankelijk van de groepsgrootte en leeftijdsgroep. Op meerdere velden/playgrounds wordt spelenderwijs kennisgemaakt met het spelen van voetbaltennis, de spelregels, de verschillende technische én tactische facetten (tips, tricks & trucs!) met als gave afsluiting een onderling toernooi om het geleerde in praktijk te brengen met én tegen je teamgenoten... kortom, wie zijn de 'voetbaltennis masters' van jou team???


Tip voor voetbalverenigingen: organiseer meerdere clinics op één middag en/of avond waarbij meerdere (jeugd)teams kennismaken met voetbaltennis!


Een voetbaltennisclinic, geweldig voor je techniek, geweldig leuk met jouw eigen team! Informeer hier naar de mogelijkheden!

Voetbaltennis clinc verzorgt door Voetbaltennis Masters - in Groningen en omstreken
De unieke Voetbaltennis Masters bokalen: wie zijn de Voetbaltennis Masters van jouw team en/of club?
Voetbaltennisclinic, geweldig voor je techniek, geweldig leuk met je eigen team!

3. FACILITEREN VOETBALTENNISTOERNOOIEN/-EVENEMENTEN/-ACTIVITEITEN

VTM faciliteert het mogelijk maken van voetbaltennis evenementen voor jeugd, senioren en een mix daarvan. Met het faciliteren gaat het over het beschikbaar stellen van de voetbaltennismaterialen, het meedenken over de organisatie van het evenement en/of het begeleiden dan wel (mede) oganiseren van het evenement of de activiteit. 


Enkele voorbeelden zijn: een toernooi voor jeugdvoetballers (vanaf O12), een toernooi voor seniorenleden, een ouder/kind toernooi, een mix toernooi met gemengde mannen/vrouwen teams, een Oktoberfest toernooi met afsluitende winter BBQ, een lente-/zomeravondcompetitie,... etcetera!


Voetbaltennissen met jouw team of bij je club? Neem contact op en realiseer jouw initiatief!

Voetbaltennis jeugdevenement bij Be Quick 1887 Groningen #clubbuilding
Voetbaltennis jeugdevenement met O12-O15 #eengrootsucces!
Voetbaltennis clubtoernooi gefaciliteerd door Voetbaltennis Masters #clubbuilding

Organiseer je een evenement zoals een jeugdvoetbaltoernooi, een voetbaldag, een clubdag, een sportdag of een ander(e)evenement (activiteit) in het verlengde hiervan en zoek je een originele aanvulling van jouw evenement? Dan is een voetbaltennisplayground bestaande uit meerdere voetbaltennisvelden - met of zonder begeleiding door VTM - zeer waarschijnlijk een heel goed idee!


Zo is een voetbaltennisplayground als aanvulling bij een jeugdvoetbaltoernooi een geweldige manier om de jeugd tussen de wedstrijden alsnog in beweging te houden met de bal. Of kun je tijdens een sport-/voetbaldag met verschillende circuitonderdelen uitstekend voetbaltennis integreren.


Loop je met ideeën of reeds concrete plannen rond voor een evenement of activiteit en zoek je een mooie aanvulling hierop? Neem dan nu hier gelijk contact op!

4. DEELNAME AAN EVENEMENTEN - VOETBALTENNIS ALS EXTRA ACTIVITEIT  en/of 'SIDE EVENT'

Voetbal Arena Kardinge tijdens Nationale Sportweek met een voetbaltennisplayground
Een voetbaltennisplayground als originele activiteit om aandacht te trekken tijdens de Keiweek in Groningen