VoetbalTennis Masters - Groningen, Friesland, Drenthe en omstreken

Evenementen met voetbaltennis: jeugdevent, clubtoernooi, voetbaldag, familiedag, jeugdvoetbaltoernooi, ... 

VTM faciliteert voetbaltennisevenementen en activiteiten voor jeugd, senioren en een mix daarvan. Met het faciliteren gaat het over het beschikbaar stellen van voetbaltennismaterialen, het meedenken over de organisatie van het evenement en/of het begeleiden dan wel (mede) organiseren van het evenement of de activiteit. Denk aan een toernooi voor jeugdvoetballers (vanaf O11), een toernooi voor seniorenleden, een ouder/kind toernooi, een mix toernooi met gemengde (man/vrouw, jong/oud,...) teams... etcetera!


Het toevoegen van een voetbaltennisplayground is bij diverse evenementen verder ook een uitstekend idee. Denk aan een jeugdvoetbaltoernooi, voetbaldag, clubdag, familiedag, sportdag of een ander activiteit in het verlengde hiervan met daarbij een voetbaltennisplayground als originele aanvulling bij het hoofdevenement of bij de hoofdactiviteit. 


Zo is een voetbaltennisplayground bij een jeugdvoetbaltoernooi als aanvulling op een bijveld een geweldige manier om de jeugd tussen de wedstrijden spelenderwijs met hun basistechniek bezig te laten zijn. Of kun je tijdens een voetbaldag, familiedag, introductieactiviteit en dergelijke met verschillende onderdelen voetbaltennis heel mooi integreren, voor jong en oud(er) is het een verrassend leuke activiteit!