VoetbalTennis Masters - Groningen, Friesland, Drenthe en omstreken

Op trainingskamp in Groningen: trainen, oefenen, uitgaan en... bepalen wie de 'Voetbaltennis Masters' zijn van jullie selectie! #topteambuildingsweekend@Groningen

Voor voetbalploegen die een trainingsweekend of trainingskamp hebben gepland in het Noorden van het land is Groningen bij uitstek de ideale stad. Uiteraard gaan jullie trainen - met de nadruk op tactiek, techniek, conditionele en mentale aspecten - en wordt er goefend tegen eén of misschien wel meerdere tegenstanders. Waar een trainingskamp verder natuurlijk ook voor bedoeld is, is de focus op het teamproces dan wel het werken aan de teambuilding.


Een wedstrijd van FC Groningen bezoeken, karten, escape room, pitch & putt, paintballen, mountainbiken, uitgaan tot zonsopgang, etcetera, behoren allemaal tot de mogelijkheden. Maar denk ook eens aan het spelen van een onderling voetbaltennis (of voetvolley) toernooi... naast het geven van het antwoord op de interessante vraag "Wie zijn de 'VoetbalTennis Masters' van jullie selectie?" is het een ideale vorm om het teamproces positief te beïnvloeden!


VTM kan op verschillende manieren de voetbaltennisactiviteit ondersteunen: van alleen het beschikbaar stellen van de benodigde materialen tot aan het verzorgen van een demo met spelregeluitleg en dergelijke.