VoetbalTennis Masters - Groningen, Friesland, Drenthe en omstreken

Voetbalschool en voetbalkamp: voor elke speler vanaf ca. 10 jaar is voetbaltennis met de juiste begeleiding een uiterst leerzame activiteit #basistechniek #ballenmeteenstuit #ballendoordelucht

Voor voetbalscholen en voetbalkampen is het opnemen van voetbaltennis in het aanbod van activiteiten - éénmalig of beter gedurende een langere periode - meer dan het overwegen waard. De technische én tactische vaardigheden die van jeugdspelers tijdens het spelen worden gevraagd zullen met de juiste begeleiding in korte tijd een enorme 'boost' krijgen. VTM kan vanuit zijn ervaringen in het voetbal, voetbaltennis én voetvolley actief meedenken en/of bijdragen aan de invulling van een voetbaltennisactiviteit voor jullie voetbalschool of -kamp.


De begeleiding fc Burgum O14 omschrijft hun ervaringen met voetbaltennis en hun jeugd als volgt:
"Leuk om te zien dat de jongens in 2 uurtjes tijd al vooruit gaan. Positioneel staan jongens sterker en ze weten de bal beter in te schatten, verder gaat het hooghouden steeds beter en verbetert één van de spelers tussen alle bedrijven door zijn record hooghouden.... een verademing voor de jeugd."


Zie ook de deze VIDEO van een jeugdevent georganiseerd bij Be Quick 1887.