VoetbalTennis Masters - Groningen, Friesland, Drenthe en omstreken

Faciliteren van voetbaltennisactiviteiten

VTM faciliteert voetbaltennisevenementen en activiteiten voor jeugd, senioren en een mix daarvan. Met het faciliteren gaat het over het beschikbaar stellen van voetbaltennismaterialen, het meedenken over de organisatie van het evenement en/of het begeleiden dan wel (mede) organiseren van het evenement of de activiteit. 


Enkele voorbeelden zijn: een toernooi voor jeugdvoetballers (vanaf O11), een toernooi voor seniorenleden, een ouder/kind toernooi, een mix toernooi met gemengde (man/vrouw, jong/oud,...) teams, een Oktoberfest toernooi met afsluitende winter BBQ, een lente-/zomeravondcompetitie,... etcetera!


Voetbaltennissen met jouw team, club, school of organisatie?

Neem via onderstaande knop contact op en realiseer jouw ideeën!

VOORBEELD EVENT- Youth Event O12-O15 #clubbuilding

* Een evenement voor jeugdleden in de leeftijdscategorie van O12 tm O15 bij Be Quick 1887.

* Meer dan 80 jongens en meisjes hebben met veel plezier kennisgemaakt met voetbaltennis door het spelen van een onderling toernooi. 

VIDEO: Jeugd O12-15 in actie tijdens jeugdevent

Met in totaal 84 jeugdleden tussen de 12 en 15 jaar zijn we het event gestart om 11:00u. Het plezier onder deelnemers en begeleiders was afgelopen zondag merkbaar en prachtig om te zien! Kortom, het was een topdag!

Organisatie jeugdevenement
Be Quick 1887 Groningen

VOORBEELD EVENT - Clubtoernooi #clubbuilding

* Een evenement op een mooie zomeravond gericht op de oudste jeugd en seniorenleden en de onderlinge binding.

* In een onderling voetbaltennistoernooi werd in een gemoedelijke sfeer met een gezonde portie van rivaliteit gewerkt aan de techniek én clubbuilding. 

Voetbaltennis als 'Side Event'  (= extra activiteit)

Organiseer je een evenement zoals een jeugdvoetbaltoernooi, een voetbaldag, een clubdag, een familiedag, een sportdag of een ander sportactiviteit in het verlengde hiervan en zoek je een originele aanvulling van jouw evenement? Dan is het toevoegen van een voetbaltennisplayground bestaande uit meerdere voetbaltennisvelden - met of zonder begeleiding - in veel gevallen een uitstekend idee!


Zo is een voetbaltennisplayground als originele aanvulling bij een jeugdvoetbaltoernooi een geweldige manier om de jeugd tussen de wedstrijden spelenderwijs met hun basistechniek bezig te laten zijn. Of kun je tijdens een sportdag, voetbaldag e.d. met verschillende circuitonderdelen uitstekend voetbaltennis integreren, voor jong en oud(er) is het een verrassend leuke activiteit!


Loop je met ideeën rond of heb je reeds concrete plannen voor een evenement of activiteit en zoek je een mooie aanvulling hierop?

VOORBEELD SIDE-EVENT - Jeugdvoetbaldag / 'Voetbal Arena Kardinge' 

* Een voetbalevenement gericht op kinderen van 6 tm 18 jaar op Sportpark Kardinge in het kader van de Nationale Sportweek.

* Met een voetbalcircuit bestaand uit meerdere voetbalonderdelen, waaronder een voetbaltennisplayground. 

VOORBEELD SIDE-EVENT -

playground op een middelbare schoolplein 

* Gericht op het stimuleren van sporten / bewegen

* In samenwerking met Huis van de Sport Groningen / B-Slim 

VOORBEELD SIDE-EVENT -

playground op Kei-week evenement 

* Gericht op het trekken van aandacht van
nieuwe potentiële zaalvoetballeden

* In samenwerking met Drs. Vijfje