VoetbalTennis Masters - Groningen, Friesland, Drenthe en omstreken

Huren voetbaltennismaterialen

Met je eigen team, vereniging of organisatie voetbaltennissen, maar dan ook met goed materiaal en geen 'houtje-touwtje-werk'? Dat kan! Bij VTM kun je meerdere voetbaltennissets huren waarmee je jouw eigen voetbaltennisactiviteit kunt organiseren.  


Huren van materiaal bij VTM betekent: 

 • Gebruik van professioneel materiaal
 • Scherp huurtarief per dag
 • Diverse huurmogelijkheden m.b.t.:
  - het bezorgen & retourneren van het materiaal
  - het op- & afbouwen van de playground
  - een demo met spelregeluitleg
  - de begeleiding van de activiteit
 • Scroll naar onderen voor de tabel met de verschillende huurpakketten!

Een voetbaltennisset bestaat uit een voetbaltennisnet met daarbij meerdere veldmarkeringen om het speelveld mee uit te zetten.

BASISPRIJS

per dag & per voetbaltennisset


€19,-


----


Meerdere dagen huren? Ontvang een prijsopgave op maat!

VTM verhuurt voetbaltennismaterialen aan voetbalteams, -verenigingen, -scholen, -kampen en overige sport- & (bewegings)onderwijsorganisaties. Het is mogelijk om eén of meerdere sets te huren voor een dag of een langere periode. Afhankelijk van de spelvorm zijn er per voetbaltennisset (= materiaal voor 1 veld / playground) 4 á 6 spelers actief. Het is al met al mogelijk om met enkele spelers te spelen of tegelijkertijd met een grote groep van 40 á 60 spelers!


In de onderstaande tabel vind je 7 huurpakketten, van het huurpakket 'Standaard' waarbij je als huurder alles zelf regelt (vervoer, op- en afbouwen van de playground, etc.) tot aan het pakket 'VTM Totaal' waarbij VTM jou alles uit handen neemt. Het is al met al aan jou hoe je jouw voetbaltennisactiviteit wilt vormgeven! Wanneer je ons materiaal huurt ontvang je uiteraard - bij pakket 1 tm 4 -  op niveau afgestemde spelregels.


Als je verder naar onderen scollt zie je enkele huurvoorbeelden ter inspiratie! 

HUURPAKKETTEN

Handeling


HUURPAKKET***

BEZORGING* MATERIAAL op (speel)locatie

OPBOUWEN** PLAYGROUND

DEMO MET SPELUITLEG

BEGELEIDING ACTIVITEIT

AFBOUWEN** PLAYGROUND

RETOURNEREN* MATERIAAL BIJ VTM

TARIEF

1. Standaard

Huurder

Huurder

X

Huurder

Huurder

Huurder

€19 per dag

2. Bezorging

VTM

Huurder

X

Huurder

Huurder

Huurder

Op aanvraag

3. Opbouw

VTM

VTM

X

Huurder

Huurder

Huurder

Op aanvraag

4. Op- & Afbouw

VTM

VTM

X

Huurder

VTM

VTM

Op aanvraag

5. Opbouw + Demo

VTM

VTM

VTM

Huurder

Huurder

Huurder

Op aanvraag

6. Op- & Afbouw          + Demo

VTM

VTM

VTM

Huurder

VTM 

VTM

Op aanvraag

7. VTM Totaal

VTM

VTM

VTM

VTM

VTM

VTM

Op aanvraag

* de bezorgkosten en het eventueel retoureneren van het materiaal  zijn afhankelijk van de bezorg- dan wel speellocatie.

** bij de huurpakketten waarbij je als huurder zelf de playground gaat opbouwen en/of afbouwen ontvang je een duidelijke instructie.

*** bij elk huurpakket zijn extra materialen bij te huren (ballen en scoreborden), kopen (de VT Masters Cups) dan wel lenen (beachflags).

EXTRA TE HUREN MATERIALEN

Voetbaltennis i.c.m. Conditie Shuttle Run Test

Huurpakket '1. Standaard'

 • Team: Be Quick 1887 Zondag 1
 • Niveau: Hoofdklasse senioren
 • Aantal spelers: 16 á 20
 • Periode: voorbereiding
 • Ondergrond: het kunstgras hoofdveld van de club
 • Trainingsavond:
  - starten met een conditionele Shuttle-Run Test
  - aansluitend een voetbaltennistoernooi 2 x 2 op 4 velden
 • Praktische invulling: de contactpersoon van het team haalt het materiaal in overleg op bij VTM, ontvangt een instructie van het op- en afbouwen van het voetbaltennisnet (praatje-plaatje-daadje), het team heeft een prachtige trainingsavond en brengt in overleg met VTM het materiaal weer terug bij VTM.

"Al met al een zeer geslaagde avond en wij zullen zeker vaker bij VTM aankloppen om gebruik te maken van de netten. Want behalve het plezier wat je ervan hebt tijdens het spel is het ook erg makkelijk op te zetten en weer af te breken. Zeker een aanrader!


VoetbalTennis Masters, bedankt voor een gezellige avond en je hoort van ons." (Huurpakket '1. Standaard' - gebruik gemaakt van 6 voetbaltennissets met 1e en 2e team)

De voetbalgroeten, v.v. Omlandia

Voetbaltennis geïntegreerd in circuittraining Jeugd O13 

Huurpakket '2. Bezorging'

 • Vereniging: vv Helpman
 • Niveau: O13-1 & O13-2
 • Aantal spelers: 24 á 32
 • Periode: gedurende seizoen
 • Ondergrond: kunstgras 
 • Trainingsmiddag: 
  - circuittraining met meerdere onderdelen
  - inclusief een voetbaltennisplayground van 2 velden
 • Praktische invulling: VTM bouwt de playground op van twee voetbaltennisvelden waarbij de spelregels en de afbouwinstructie zijn doorgenomen met de (jeugd)trainer. Na afloop van de gevarieerde en geslaagde training werden de tassen met de voetbaltennissets teruggebracht naar VTM.

"Het is zaterdagochtend, tijd om te voetballen. Dit keer heeft één van de trainers zijn connecties ingezet. Er wordt vandaag een voetbaltennistoernooi gespeeld 3 vs 3. Na het klaarzetten, worden de teams ingedeeld. Alle 4 noordelijke topploegen doen mee (Cambuur, Heerenveen, FC Groningen en natuurlijk FC Burgum). De 1e potjes zijn nog wat onwennig, het is nieuw en de regels moeten nog even ingeslepen worden, maar het gaat steeds beter. Leuk om te zien dat de jongens in twee uurtjes tijd al vooruit gaan. Positioneel staan jongens sterker en ze weten de bal beter in te schatten, verder gaat het hooghouden steeds beter en verbetert één van de spelers tussen alle bedrijven door zijn record hooghouden.


Wij willen 'VoetbalTennis Masters' bedanken voor het geleende materiaal. Makkelijk te gebruiken en een verademing voor de jeugd." Check hier de instagrampagina van FC Burgum JO14-1. (Huurpakket 'Standaard' - gebruik gemaakt van 2 voetbaltennissets)

Begeleiding FC Burgum JO14-1

Teamuitje met voetbaltennistoernooi + BBQ

Huurpakket '6. Op- & Afbouw + Demo'

 • Vereniging: A.S. Exstudiantes
 • Niveau: divers, mix van leden spelend in hoge en lagere teams
 • Aantal spelers: 14
 • Periode: einde seizoen
 • Ondergrond: natuurgras bij recreatiegebied 'De Hoornse Plas'
 • Zomeravond: speluitleg met demo + voetbaltennistoernooi + BBQ
 • Praktische invulling: na overleg v.w.b. de activiteit bouwt VTM de playground van 3 voetbaltennisvelden op, verzorgt een speluitleg met daarbij een demo hoe voetbaltennis gespeeld wordt. Na de activiteit drinkt VTM na het afbouwen van de playground nog een biertje mee waarna de leden van Exstudiantes het seizoen afsluiten met een heerlijke BBQ!